Pumpa Hydromax7 Penis Pump by Bathmate plava

49

New product

Bathmate -je revolucionarni hidroterapijski sistem za povećavanje penisa.
Materijal: PK polikarbonat, ABS plastika, silikon

Detaljnije

200,00 € sa porezom

Add to wishlist

Više informacija

Bathmate - je revolucionarni hidroterapijski sistem za povećavanje penisa kako i za održavanje penisa u odličnom zdravstvenom stanju. Koristeći neverovatnu moč vodne pumpe crpi krv u penis koristeči delimićan vakuum oko njega, Bathmate u potpunosti vežba i povečava krvne sudove unutar penisa, čime se povečava kapacitet penisa da se ispuni sa krvlju prilikom erekcije, što ga pravi večim i tvrđim. Voda podmazuje i ublažava penis, tako da nečete imati modrice i nečete morati da se koristite raznim gelovima. Redovnim koriscenjem Bathmate-a (15 min. dnevno 6 meseca) postepeno povečava dužinu (do 6 cm) i prečnik (40%) vašeg penisa. Za razliku od tradicionalnih pumpi, Bathmate Hidropumpa se pricvrsčuje na karlicu umesto na telo penisa. To znači da krv teće u penis bez prepreka, dozvoljavajuči da dođe da pune erekcije i da povečanja preko celog penisa. Ovo takođe omogučana da se izbegnu čudne distorzije i delimična povečavanja penisa koja mogu da se dese sa tradicionalnim vazdušnim pumpama. Jedinstvena mehur pumpa ima cikličan efekat pumpanja koji dovodi penis u erekciju postepeno, u fazama na normalniji način, i između svake faze pumpanja krv izbacuje toksine koji mogu da se nakupe u penisu i izazovu erektilnu disfunkciju kasnije u životu. Bathmate Hidropumpa obezbeđuje da se penis održi u najboljem stanju i potpuno funkcionalan
HIDROMAKS 7 - je izuzetno nežna i efikasna penis pumpa koja radi sa prirodnom snagom vode. Rukuje se ručno i može se lako i sigurno koristiti u kadi ili tušu. Topla voda povećava protok krvi i ima posebno relaksirajući efekat. Vakuum ostaje pri konstantnom i udobnom maksimumu od 0,55 bara. Pumpa povećava sposobnost da ima erekciju, kao i izdržljivost i osetljivost. Kada se koristi redovno, može imati koristi od stalnog povećanja penisa. Koristi se samo 15 minuta dnevno. Pogodan je za penis dužine maksimalno do 18 cm (kada je uspravan). Kompletna dužina 30 cm. Ø 4,6 cm (fleksibilno)
Materijal: silikon, PVC, TPE, ABS plastika
Za udobnije korišćenje preporučuje se lubrikant - gel na bazi vode

Kratko uputstvo za upotrebu:

Pumpa je veoma laka za korišćenje. Možete ga koristiti u kupatilu, tuš kabini i na udobnom mestu za vas. Radi tiho, ne zahteva stalno pumpanje. Radi praktičnosti, skala se nanosi na tikvicu za kontrolu rezultata. Takva obuka može pružiti samo zadovoljstvo! Da biste postigli rezultat, savetujemo vam da trenirate nedeljno 3-7 puta po 15-20 minuta.

U tuš kabini:
Pumpu napunimo vodom i pažljivo, bez prolivanja, ubacimo penis vertikalno. Zatim brzo okrenite uređaj, pritisnite njegovu osnovu na stidnu kost. Zatim pritisnemo na hidrauličnu pumpu tako da se valovitost sabije i deo vode istisne kroz poseban ventil na kraju. Nakon toga, valovitost se vraća u prvobitni položaj i u šupljini nastaje vakuum. Penis se puni krvlju i menja veličinu. Neophodno je pritisnuti još nekoliko puta, stvarajući neophodan udoban pritisak. Nakon 5 minuta povećajte pritisak koji vam odgovara pritiskom na hidropumpu i nastavite da povećavate pritisak još 15-20 minuta. Nakon završetka postupka, ispustite vodu pritiskom na ventil. Procedura je završena. Proceduru možete podeliti u nekoliko faza, samo iscedite vodu svakih 3-5 minuta, gnetite penis i ponovite postupak.

U kupatilu:
Ležimo u kadi i potapamo uređaj u vodu. Kada se potpuno napuni, ubacujemo penis, a zatim pritiskamo hidropumpu. Sve ostale radnje su iste kao kada se primenjuju pod tušem.

Materijal: silikon, PVC, TPE, ABS plastika

Kritike

Napišite kritiku

Pumpa Hydromax7 Penis Pump by Bathmate plava

Pumpa Hydromax7 Penis Pump by Bathmate plava

Bathmate -je revolucionarni hidroterapijski sistem za povećavanje penisa.
Materijal: PK polikarbonat, ABS plastika, silikon

Dodatna oprema