Da bi se naručio proizvod, osoba mora biti starija od 18 godina.
Tokom isporuke 100% diskrecija je zagarantovana. Pakovanje robe ne sadrži nikakvih natpise s nazivom sajta ili robe. Proizvodi su upakovani vrlo diskretno.
Da biste imali uspješnu isporuku, molimo navedite pravo ime, prezime, broj telefona i e-mail.

 

Tokom narudžbine na našem sajtu možete odabrati jednu od sledećih opcija plaćanja i isporuke.

Načini dostave

     1. Dostava na kućnu adresu Kurirskom službom. Troškovi dostave se posebno naplaćuju od 3 do 5 eur i zavise od mesta dostave i dimenzije posiljke. Trenutno Kurirska dostava se vrši u gradove: Petrovac, Tivat, Kotor, Bar, Cetinje, Mojkovac, Ulcinj, Podgorica, Nikšić, Kolasin, Bijelopolje, Herceg-Novi. Za grad Budva dostava je besplatna. Ako ste iz drugog grada, kontaktirajte nas i mi ćemo pokušati organizovati na najbolji način kurirsku dostavu za Vaš grad! Plaćanje za robu i isporuku se vrši u gotovini po prijemu robe. Pre isporuke kurir će vas unapred kontaktirati mobilnim telefonom.

    2. Isporuka preko Pošte Crne Gore (Post Express). Mi pružamo BESPLATNU poštansku isporuku za bilo koji iznos na teritoriji čitave Crne Gore! Rok dostave 1- 2 radnih dana. Nakon otpravke ćete dobiti na Vašu elektronsku adresu, Viber ili WhatsApp broj posiljke za praćenje njene lokacije.
Plaćanje za robu se vrši u gotovini po prijemu robe.

   3.  Lično preuzimanje u prodavnici. Mi ćemo pripremiti paket za Vas za koji mozete platiti unapred ili na licu mesta.

 

Načini plaćanja

  1.     Gotovinsko plaćanjepo prijemu robe kod Poste Crne Gore, kurira ili u nasim radnjama.
  2.     Bezgotovinsko plaćanje uz pomoć mobilne aplikacije M-Banking ili Internet aplikacije E-Banking. Sredstva se prenose odmah. Molimo kontaktirate nas prije plaćanja, kako bismo potvrdili dostupnost robe na lageru, kao i se dogovorili za optimalan način isporuke za Vas.
  3.     Uz pomoć bankovnog prevoda na žiro raćun naše firme. Rok knjiženja novca je otprilike 1 radni dan. Prilikom uplate banka može da uzima dodatnu proviziju

 

Detalji plaćanja i predraćun biće automatski poslani na Vaš e-mail.

 

Instrukcije:
Svetlychny Company D.O.O. Budva
CKB banka: ž/r: 51 000 000 000 844 74 79
U stubac poziv na broj odobrenja upišite broj narudžbine

 

Plaćanje se vrši na adresu pravnog lica bez naziva prodavnice.
Važno! Mi garantujemo 100% sigurnost i povjerljivost vaših ličnih podataka. U slučaju nepouzdanih podataka, mi nismo odgovorni za uspješnost isporuke robe.
 

Obratite pažnju! Mi nismo odgovorni za isporuku, očuvanost i bezbjednost robe u slučaju poštanske dostave. Takođe mi ne snosimo odgovornost da roba će biti isporučena direktno na Vašu kućnu adresu (jer u Crnoj Gori neki objekti nemaju tačne adrese). Ako iz nekog razloga niste mogli odgovoriti na poziv postara, ne brinite - možete da preuzmete isporuceni paket u glavnoj pošti Vašeg grada. Obratite paznju da paket će biti u Pošti samo 5 dana, nakon čega će biti vraćen nama.