Da bi se naručio proizvod, osoba mora biti starija od 18 godina!
Tokom isporuke 100% diskrecija je zagarantovana. Pakovanje robe ne sadrži nikakvih natpise s nazivom sajta ili robe. Proizvodi su upakovani vrlo diskretno.
Da biste imali uspješnu isporuku, molimo navedite pravo ime, prezime, broj telefona i e-mail.

 

Tokom narudžbine na našem sajtu možete odabrati jednu od sledećih opcija plaćanja i isporuke.

Načini dostave

     1. Dostava na kućnu adresu Kurirskom službom. Troškovi dostave se posebno naplaćuju od 3 do 5 eur i zavise od mesta dostave i dimenzije posiljke. Kurirska dostava se vrši za sve gradove u Crnoj Gori. Ako ste iz drugog grada ili zemlji, kontaktirajte nas i mi ćemo pokušati organizovati na najbolji način kurirsku dostavu za Vaš grad ili zemlju! Plaćanje za robu i isporuku se vrši u gotovini po prijemu robe. Pre isporuke kurir će vas unapred kontaktirati mobilnim telefonom (samo mobilni poziv).

   2.  Lično preuzimanje u prodavnici. Mi ćemo pripremiti paket za Vas za koji mozete platiti unapred ili na licu mesta.

 

Načini plaćanja

  1.     Gotovinsko plaćanje po prijemu robe kod kurira ili u nasim radnjama.
  2.     Bezgotovinsko plaćanje uz pomoć mobilne aplikacije M-Banking ili Internet aplikacije E-Banking. Sredstva se prenose odmah. Molimo kontaktirate nas prije plaćanja, kako bismo potvrdili dostupnost robe na lageru, kao i se dogovorili za optimalan način isporuke za Vas.
  3.     Uz pomoć bankovnog prevoda na žiro raćun naše firme. Rok knjiženja novca je otprilike 1 radni dan. Prilikom uplate banka može da uzima dodatnu proviziju
  4.     Kupovina robe na rate. Mogućnost kupovine robe u našim prodavnicama, uz CKB Mastercard shooping karticu za kupovinu na rate od 6-12 meseci. https://www.ckb.me/shop-and-go-3/shop-and-go

 

Detalji plaćanja i predraćun biće automatski poslani na Vaš e-mail.

 

Instrukcije:
Svetlychny Company D.O.O. Budva
CKB banka: ž/r: 51 000 000 000 844 74 79
U stubac poziv na broj odobrenja upišite broj narudžbine

 

Plaćanje se vrši na adresu pravnog lica bez naziva prodavnice.
Važno! Mi garantujemo 100% sigurnost i povjerljivost vaših ličnih podataka. U slučaju nepouzdanih podataka, mi nismo odgovorni za uspješnost isporuke robe.
 

Obratite pažnju! Mi nismo odgovorni za isporuku, očuvanost i bezbjednost robe u slučaju kurirske dostave. Takođe mi ne snosimo odgovornost da roba će biti isporučena direktno na Vašu kućnu adresu (jer u Crnoj Gori neki objekti nemaju tačne adrese). Ako iz nekog razloga niste mogli odgovoriti na poziv postara, ne brinite - možete da preuzmete isporuceni paket kod kurira na sledeći radni dan, kurir će vas unapred kontaktirati mobilnim telefonom na sledeći radni dan.