Da bi se naručio proizvod, osoba mora biti starija od 18 godina.

   
   Instrukcije:
   Svetlychny Company D.O.O. Budva
   CKB: ž/r: 51 000 000 000 844 74 79
   Iznos za kupovinu možete uplatiti direktno na naš žiro račun.
   U stubac poziv na broj odobrenja upišite broj narudžbine.

Plaćanje se vrši na adresu pravnog lica bez naziva prodavnice. Detalji plaćanja i profaktura biće automatski poslani na Vaš e-mail. Rok knjiženja novca je otprilike 1-2 radna dana. Pošaljite nam potvrdu o uplati na e-mail - shop@adamandeva.me - kako bi Vam što prije poslali pošiljku. Prilikom uplate banka može da uzima dodatnu proviziju. Garantujemo 100% poverljivost svih Vaših plaćanja!

Isporuka se vrši nakon što su sredstva uplaćena na račun firme narednog radnog dana. Prilikom naručivanja robe na našem sajtu, možete izabrati neku od sledećih opcija isporuke:

1. Lično preuzimanje u našoj prodavnici (nakon prenosa sredstava, možete lično da preuzmete robu odloženu za Vas i u atraktivnom pakovanju (po vašem izboru));

2. Kurirska Dostava - t.j. dostava koju obavlja radnik naše prodavnice (bez nikakvih oznaka). Troškovi kurirske dostave mogu se naći u donjoj tabeli. Plaćanje za isporuku se vrši u gotovini po prijemu robe.

3. Dostava na adresu kurirskom službom - t.j. dostava koju obavlja kuriska služba. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mesta dostave u iznosu od 5,00 - do 10,00 eur u zavisnosti koji je Grad. Dostava se vrši samo u gradove: Petrovac, Tivat, Kotor, Bar, Ulcinj, Podgorica, Nikšić. Plaćanje za isporuku i robu se vrši u gotovini po prijemu robe.

4. Isporuka preko pošte Crne Gore. Mi pružamo besplatnu poštansku isporuku za bilo koji iznos na teritoriji čitave Crne Gore! Rok dostave - 1-3 radnih dana.

Uslove isporuke, u zavisnosti od iznosa narudžbine, možete vidjeti u sljedećoj tabeli:

Grad / Iznos

Iznos do 100,00 €

Iznos od 100,00 €

Budva i Budvanska rivijera

(Bećići, Rafailovići, Pržno, Reževići).

Besplatna Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

Besplatna Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

Tivat, Kotor, Petrovac

10,00 € - Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

Besplatna Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

Bar, Сetinje

15,00 € - Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

10,00 € - Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

Ostali gradovi u Crnoj Gori

Besplatna dostava preko Pošte CG

*Troškovi za isporuku putem Kurirske Dostave se dogovaraju posebno

Besplatna dostava preko Pošte CG

*Troškovi za isporuku putem Kurirske Dostave se dogovaraju posebno

Besplatna Kurirska Dostava se vrše na teritoriji Budvanske rivijere (Budva, Bečići, Rafailovići, Pržno, Reževići) za bilo koji iznos. A tadođe je moguća za isporuku robe od 100,00 € za gradove Tivat, Kotor, Petrovac.

Obratite pažnju! Pakovanje robe ne sadrži nikakvih natpise s nazivom sajta ili robe! Proizvodi su upakovani vrlo diskretno!

Važno! Da biste imali uspješnu isporuku, molimo navedite pravo ime, broj telefona i e-mail. Mi garantujemo 100% sigurnost i povjerljivost vaših ličnih podataka! U slučaju nepouzdanih podataka, mi nismo odgovorni za uspješnost isporuke robe.U slučaju poštanske isporuke možete dobiti na e-mail broj za treking vaše pošiljke https://e-racuni.postacg.me/PracenjePosiljaka/. Obratite pažnju! Mi nismo odgovorni za isporuku, očuvanost i bezbjednost robe u slučaju poštanske dostave.