Pumpa Bathmate Hydroxtreme7

233

New product

Pokažite svoju najvredniju imovinu!

Detaljnije

250,00 € sa porezom

Add to wishlist

Više informacija

Ovaj set uključuje hidrauličnu pumpu sa dodacima, futrolu sa patentnim zatvaračem i kombinovanim bravom, lubrikant TM Pjur 10 ml, peškir, lenjir i uputstvo za upotrebu. Ovaj set je odličan za efikasno povećavanje vašeg polnog organa!
Hidromax Hidropump je sistem hidroterapije koji koristi prirodnu snagu vode. Hidraulična pumpa se lako i sigurno može koristiti u kadi ili tušu. Omogućava impresivnu erekciju i može dovesti do trajnog uvećanja penisa.

Boja je providna. Ukupna dužina pumpe 30 cm - pogodna za maks. dužinu penisa 18 cm (u erekciji), prečnik 5 cm

Materijal: PC (polikarbonat), TPE

Za udobniju upotrebu preporučujemo upotrebu lubrikanta na bazi vode

Kratko uputstvo za upotrebu:

Pumpa je veoma laka za korišćenje. Možete ga koristiti u kupatilu, tuš kabini i na udobnom mestu za vas. Radi tiho, ne zahteva stalno pumpanje. Radi praktičnosti, skala se nanosi na tikvicu za kontrolu rezultata. Takva obuka može pružiti samo zadovoljstvo! Da biste postigli rezultat, savetujemo vam da trenirate nedeljno 3-7 puta po 15-20 minuta.

U tuš kabini:

Pumpu napunimo vodom i pažljivo, bez prolivanja, ubacimo penis vertikalno. Zatim brzo okrenite uređaj, pritisnite njegovu osnovu na stidnu kost. Zatim pritisnemo na hidrauličnu pumpu tako da se valovitost sabije i deo vode istisne kroz poseban ventil na kraju. Nakon toga, valovitost se vraća u prvobitni položaj i u šupljini nastaje vakuum. Penis se puni krvlju i menja veličinu. Neophodno je pritisnuti još nekoliko puta, stvarajući neophodan udoban pritisak. Nakon 5 minuta povećajte pritisak koji vam odgovara pritiskom na hidropumpu i nastavite da povećavate pritisak još 15-20 minuta. Nakon završetka postupka, ispustite vodu pritiskom na ventil. Procedura je završena. Proceduru možete podeliti u nekoliko faza, samo iscedite vodu svakih 3-5 minuta, gnetite penis i ponovite postupak.

U kupatilu:
Ležimo u kadi i potapamo uređaj u vodu. Kada se potpuno napuni, ubacujemo penis, a zatim pritiskamo hidropumpu. Sve ostale radnje su iste kao kada se primenjuju pod tušem.

Materijal: silikon, PVC, TPE, ABS plastika

Kritike

Napišite kritiku

Pumpa Bathmate Hydroxtreme7

Pumpa Bathmate Hydroxtreme7

Pokažite svoju najvredniju imovinu!

Dodatna oprema