Ukoliko ste dobili proizvod koji je neispravan, reklamaciju možete uputiti u vidu pisma na support@adamandeva.me. Nakon toga ćemo Vas pravovremeno kontaktirati i dogovoriti dalje korake, odnosno slanje neispravnog proizvoda na našu adresu t.e. zamjenu za ispravni porizvod, ili povraćaj novca. U slučaju da Vam se proizvod ne svidi ili Vam ne odgovara, imate pravo da ga nekorištenog i neoštećenog vratite u roku od 3 radna dana po dobijanju istog.

Uz artikl koji vraćate priložite i popunjenu reklamaciju sa opisom problema. Trošak poštarine, kao i sve druge nastale troškove u tom slučaju snosi kupac. Da bismo Vam priznali  povraćaj novca ili zamjenu molimo Vas da nas prije povraćaja ili zamjene proizvoda prethodno kontaktirate na mail: support@adamandeva.me ili telefon: +38267039370 od 11:00 do 19:00 (osim nedelje).

U slučaju da je pošiljka prilikom preuzimanja oštećena, kupac je dužan da je reklamira Kurirskoj službi i može da odbije preuzimanje takve pošaljke.

Sve kupce ljubazno molimo da nam vraćaju neoštećene, neupotrijebljene i cjelovite proizvode, u originalnom pakovanju (s etiketama na kojima je označen broj artikla), s priloženim računom, u roku od 3 radna dana od prijema. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet. Prilikom povraćaja novca i zamjene ispravnih proizvoda, kupac je odgovoran da prikladno upakuje proizvod/e u kartonsku kutiju kako ne bi došlo do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko do oštećenja dođe jer kupac nije zaštitio proizvod prilikom pakovanja (npr. vraćeni proizvodi zamotani u običan papir ili kesu) – nećemo izvršiti povraćaj novca ili zamjenu.

Napomene! Garanciju uvažavamo jedino uz račun koji je isporučen prilikom isporuke robe.

Prije prijave neispravnog proizvoda molimo vas da provjerite da li su baterije koje stavljate u proizvod (ukoliko su potrebne) ispravne i umetnute na ispravan način. Ukoliko u navedenom garantnom roku vraćate fabrički neispravan proizvod, mi pokrivamo troškove zamjene.

Garancija se NE priznaje u sljedećim slučajevima
Ako se kupac ne pridržava uputstva za upotrebu proizvoda
Zbog oštećenja nastalih dejstvom više sile (požar, poplava, udar groma i sl.)
Zbog oštećenja izazvanih nepravilnom montažom ili održavanjem
Zbog mehaničkih oštećenja izazvanih krivicom korisnika
Ako kupac nestručno ili nebrižljivo postupa s proizvodom
Nepravilnom upotrebom te izloženošću uređaja neuobičajenim ili ekstremnim uslovima
Šteta uzrokovana čišćenjem neprikladnim sredstvima
Priključivanje uređaja na izvore energije koji nisu propisani
Garancija se NE odnosi na sljedeće proizvode - svijeće, lubrikante, kreme, kondome, masažna ulja te sve slične proizvode.