Plaćanje i Isporuka

Da bi se naručio proizvod, osoba mora biti starija od 18 godina.

Roba se isporučuje tek nakon 100% plačanja na račun naše firme.

Iznos za kupovinu možete uplatiti direktno na naš žiro račun. U stubac poziv na broj odobrenja upišite broj narudžbine.

Plaćanje se vrši na adresu pravnog lica bez naziva prodavnice. Detalji plaćanja i pro-faktura biće automatski poslani na Vaš e-mail. Rok knjiženja novca je otprilike 1-2 radna dana. Pošaljite nam potvrdu o uplati na e-mail shop@adamandeva.me kako bi Vam što prije poslali pošiljku. Prilikom uplate banka može da uzima dodatnu proviziju. Garantujemo 100% poverljivost svih Vaših plaćanja!

Isporuka se vrši nakon što su sredstva uplaćena na račun firme narednog radnog dana. Prilikom naručivanja robe na našem sajtu, možete izabrati neku od sledećih opcija isporuke:

1. Lično preuzimanje u našoj prodavnici (nakon prenosa sredstava, možete lično da preuzmete robu odloženu za Vas i u atraktivnom pakovanju (po vašem izboru));

2. Kurirska Dostava - t.j. dostava koju obavlja radnik naše prodavnice (bez ikakvih oznaka). Troškovi kurirske dostave mogu se naći u donjoj tabeli. Plaćanje za isporuku se vrši u gotovini po prijemu robe.

3. Isporuka preko pošte Crne Gore. Mi pružamo besplatnu poštansku isporuku za bilo koji iznos na teritoriji čitave Crne Gore!

Uslove isporuke, u zavisnosti od iznosa narudžbine, možete vidjeti u sljedećoj tabeli:

Grad / Iznos

Iznos do 100,00 €

Iznos od100,00 €

Budva i Budvanska rivijera

(Bećići, Rafailovići, Pržno, Reževići).

Besplatna Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

Besplatna Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

Tivat, Kotor, Petrovac

10,00 € - Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

Besplatna Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

Bar, Сetinje, Herceg Novi

15,00 € - Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

10,00 € - Kurirska Dostava ili besplatna dostava preko Pošte CG

Ostali gradovi u Crnoj Gori

Besplatna dostava preko Pošte CG

*Troškovi za isporuku putem Kurirske Dostave se dogovaraju posebno

Besplatna dostava preko Pošte CG * Troškovi za isporuku putem Kurirske Dostave se dogovaraju posebno

Besplatna Kurirska Dostava se vrše na teritoriji Budvanske rivijere (Budva, Bečići, Rafailovići, Pržno, Reževići) za bilo koji iznos. A takođe je moguća za isporuku robe od 100,00 € za gradove Tivat, Kotor, Petrovac.

Obratite pažnju! Pakovanje robe ne sadrži nikakvih natpise s nazivom sajta ili robe! Proizvodi su upakovani vrlo diskretno!

Važno! Da biste imali uspješnu isporuku, molimo navedite pravo ime, broj telefona i e-mail. Mi garantujemo 100% sigurnost i povjerljivost vaših ličnih podataka! U slučaju nepouzdanih podataka, mi nismo odgovorni za uspješnost isporuke robe.

U slučaju poštanske isporuke možete dobiti na e-mail broj za treking vaše pošiljke. http://195.66.165.22/posiljkainfo/pretraga.aspk.

Obratite pažnju! Mi nismo odgovorni za isporuku, očuvanost i bezbjednost robe u slučaju poštanske dostave.

Povrati и Zamjene

Ukoliko ste dobili proizvod koji je neispravan reklamaciju možete izvršiti dopisom na support@adamandeva.me. Nakon čega ćemo Vas pravovremeno kontaktirati i dogovoriti daljnje korake, odnosno slanje neispravnog proizvoda na našu adresu t.e. zamjenu za ispravni porizvod, zamjenski ili povrat novca. U slučaju da Vam se proizvod ne sviđa ili Vam ne odgovara imate ga pravo nekorištenog i neoštećenog vratiti u roku 3 radnih dana po primitku iste. Uz artikal koji vraćate priložite i popunjenu reklamaciju sa opisom problema. Trošak poštarine, te sve druge nastale troškove u tom slučaju snosi kupac. Da bismo Vam priznali  povrat zamjene molimo Vas da nas prije vraćanja ili zamjene proizvoda prethodno kontaktirate na mail: support@adamandeva.me ili telefon: +38268234782 u vremenu od 11:00 do 19:00 sati.

U slučaju da je paket prilikom preuzimanja oštećen kupac ga je dužan reklamirati kurirskoj službi i odbiti preuzeti takav paket. Sve kupce ljubazno molimo da nam vraćaju neoštećene, neupotrijebljene i cjelovite proizvode, u originalnom pakiranju (s etiketama na kojima je označen broj artikla), s priloženim računom, u roku od 3 radnih dana od primitka. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet. Prilikom povrata i zamjena ispravnih proizvoda, kupac je odgovoran da prikladno zapakira proizvod/e u kartonsku kutiju kako ne bi došlo do oštećenja proizvoda prilikom transporta. Ukoliko do oštećenja dođe jer kupac nije zaštitio proizvod prilikom pakiranja (npr. vraćeni proizvodi zamotani u običan papir ili vrećicu) – povrat ili zamjena neće biti uvaženi.

Napomene! Jamstvo uvažavamo jedino uz račun koji je isporučen prilikom isporuke robe.

Prije prijave neispravnog proizvoda molimo vas da provjerite da li su baterije koje stavljate u proizvod (ukoliko su potrebne) ispravne i umetnute na ispravan način. Ukoliko u navedenom jamstvenom roku vraćate tvornički neispravan proizvod, mi pokrivamo troškove zamjene.

Jamstvo se NE priznaje u sljedećim slučajevima:
• Ako se kupac ne pridržava uputstva za upotrebu proizvoda
• Zbog kvarova nastalih višom silom (požar, poplava, udar groma i sl.)
• Zbog oštećenja izazvanih nepravilnom montažom ili održavanjem
• Zbog mehaničkih oštećenja izazvanih krivnjom korisnika
• Ako kupac nestručno ili nebrižljivo postupa s proizvodom
• Nepravilnom upotrebom te izloženošću uređaja neuobičajenim ili ekstremnim uvjetima
• Šteta uzrokovana čišćenjem neprikladnim sredstvima
• Spajanje uređaja na izvore energije koji nisu propisani
Jamstvo se NE odnosi na sljedeće proizvode - svijeće, lubrikante, kreme, kondome, masažna ulja te sve srodne proizvode.