Kapi za žene Spanish Fly Extreme Women 30 ml Pogledaj veće

Kapi za žene Spanish Fly Extreme Women 30 ml

289

New product

Dijetetski suplement za nju.

Predstavljaju stimulans koji se oralno dozira

Radi dodatne seksualne stimulacije žene i povećanja njene seksualne želje i libida

Na prirodnoj bazi i bez kontraindikacija

Ne izaziva zavisnost

Moguće je redovno korišćenje i kod poremećaja menstrualnog ciklusa

Obim: 30 ml

Proizvođač: Austrija

Detaljnije

22,00 € sa porezom

Add to wishlist

Više informacija

Verovatno najpoznatiji ženski afrodizijak, koji se spominje u mnogim romanima, u nekoliko filmova i koji zapravo i funkcioniše je španska mušica. Zapravo, ovo su kapi za stimulans žena, i tada žene dobiju želju za seksualnim odnosem. Bitno je reći, da ovo nije neki proizvod hemijske laboratorije, jer se i ovaj lek, ako ga tako možemo nazvati, bazira potpuno na prirodnim preparatima. Preparat Španska mušica je priznata od svih međunarodnih zdravstvenih organizacija širom sveta, a to dokazuje da je ovo pomagalo apsolutno bezbedno po zdravlje žena. Žene, kao i muškarci, treba da znaju da život nije samo posao, hrana i odmor. Morate naći vremena da se posvetite sebi i svom partneru. U ovim situacijama, ukoliko imate problema da nemate baš uvek želju ili da niste željne Vašeg partnera, može od velike pomoći da Vam bude španska mušica.

Šta je zapravo preparat Španska mušica?

Ovo su zapravo kapi, koje pospešuju seksualnu želju kod žena, tj. stimulišu ih na određeni način, pa će one osetiti da bi želele da imaju seksualne odnose sa svojim partnerom. Nekada nisu potrebni skupi preparati da biste doživele maksimum, nekada je idealno rešenje upravo španska mušica.

Sastav, dejstvo i način konzumiranje

Nagovestili smo da se španska mušica sastoji isključivo od preparata biljnog porekla. U španskoj mušici se nalaze: gvanozin monofosfat i specifična fosfodiesteraza tipa 5. Ovo pospešuje želju, tačnije stimuliše ženu i ona dobije naglu želju za odnosem. Snažno se relaksiraju određeni mišići kod i ispred vagine, povećava se dotok krvi u vaginalni deo tela, a – pravo dejstvo se dobije kada se žena dodatno stimuliše, odnosno kada se i muškarac uključi u igru. Način upotrebe, tačnije konzumiranje je veoma jednostavno: po 30 kapi 2 puta dnevno se rastvori u bilo kojoj tečnosti. Za bolji efekat se preporučuje redovna upotreba. Karakteristično za špansku mušicu je to da je ovo tečnost bez boje, mirisa i ukusa, pa se može kombinovati sa bilo kojim pićem. Može čak i sa čašom vina, prilikom romantične večeri. Međutim, muškarci, nemojte se truditi da prevarite svoju partnerku, sigurnije je da s njom prvo porazgovarate o mogućnosti konzumiranja španske mušice, jer nije zagarantovano da bi to svaka devojka ili žena želele da isprobaju samostalno. Budite obazrivi, razgovor rešava mnoge probleme i dileme. Objasnite joj da je ovo prirodan afrodizijak, od kojeg će Vaš seks samo biti bolji. Mogu ga koristiti žene koje imaju smanjen libido, kako starije, tako i mlađe, a i one žene koje imaju problema sa smanjenom vlažnošću vagine. Kapi će početi da deluju već sat vremena nakon konzumiranja.

Moguća neželjena dejstva

Prirodni sastav, odnosno, biljni sastav garantuju za to da neželjena dejstva maltene da i ne postoje, a ukoliko i postoje, minimalna su i bezazlena. Jedino na šta treba obratiti pažnju je količina kapi. Preko 60 kapi se ne preporučuje na dnevnoj bazi. Kao i u svemu u životu, ni u upotrebi španske mušice se ne sme preterivati. Takođe, upotreba španske mušice je preporučena do datuma koji je istaknut na ambalaži, nakon isteka datume, kutiju sa kapima slobodno možete da bacite i nemojte dalje eksperimentisati sa njom. Španska mušica je ženski afrodizijak koji se može naći u našoj radnji po veoma pristupačnoj ceni.

Kritike

Napišite kritiku

Kapi za žene Spanish Fly Extreme Women 30 ml

Kapi za žene Spanish Fly Extreme Women 30 ml

Dijetetski suplement za nju.

Predstavljaju stimulans koji se oralno dozira

Radi dodatne seksualne stimulacije žene i povećanja njene seksualne želje i libida

Na prirodnoj bazi i bez kontraindikacija

Ne izaziva zavisnost

Moguće je redovno korišćenje i kod poremećaja menstrualnog ciklusa

Obim: 30 ml

Proizvođač: Austrija